29 octombrie 2011

Ziua 2 O noua rezoluţie

Scriptura Genesa 4 - 7


Rezoluţie”, acesta este cuvântul care ne captează pe toţi la începutul acestui nou an, de fapt este un cuvânt foarte popular la începutul fiecărui an.

Rezoluţia te duce cu gândul la aspiraţiile tale, la ţintele tale, la visele tale pentru noul an în care ai intrat. Dar Dumnezeu te cheamă să faci parte din rezoluţia lui, să visezi împreună cu El.

De la Cain si până la Noe, câteva generaţii au trecut prin mai mulţi ani, fiecare cu rezoluţia lui, fiecare cu gândurile şi visele lor poate egoiste. Toţi au uitat sa mai întrebe „Doamne care e visul tău pentru mine?”, toţi mai puţin unul. Noe, el era cel de-al doilea om de la Adam despre care Biblia spune că umbla cu Dumnezeu. El a ales să viseze la ceea ce Creatorul lui visa. Noe nu doar că a avut parte de o nouă rezoluţie, el a fost parte dintr-o nouă rezoluţie. Dumnezeu a distrus toţi oamenii de pe pământ, mai puţin Noe şi familia lui. Ei au făcut parte din noua rezoluţie a lui Dumnezeu pentru omenire, şi asta pentru că Noe a ales să viseze împreună cu Dumnezeul lui.

Alege la acest început să visezi împreună cu Dumnezeu, şi ca şi Noe, nu vei avea parte doar de o noua rezoluţie pentru viaţa ta, dar vei face parte din rezoluţia lui Dumnezeu pentru lumea din jurul tău.

A.W

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu